Powered by Smartsupp

Vyhľadávanie

Drevená podlaha

blog-img

Odolnosť podláh proti pôsobeniu vlhkosti a vody

Drevo je prírodný materiál, ktorý vďaka svoje vláknitej štruktúre veľmi rýchlo prijíma vodu a rovnako ju aj uvoľňuje.
Čítať viac
blog-img

Vizualizátor podláh

Ako bude vyzerať nová podlaha v miestnosti na veľkej ploche?

Čítať viac
blog-img

Pri nákupe nad 200 eur získate dopravu ZADARMO

Vašu podlahu vyexpedujeme do 24 hodín

Čítať viac
blog-img

Akú pridanú hodnotu má pre zákazníka väčšia hrúbka podlahy, či parkety?

Neexistuje priama úmera medzi narastajúcou hrúbkou podlahy či parkety, jej vlastnosťami a životnosťou. Faktom ale je, že s klesajúcou hrúbkou klesá veľkosť a pevnosť klikového spoja, čo nepriaznivo vplýva na životnosť parkety, najmä pokiaľ je pokladaná na podklad, ktorý nie je ideálne rovný.
Čítať viac
blog-img

Prečo je parketa s V-drážkou drahšia ako parketa bez nej?

Výroba podláh a parkiet s V-drážkou je zložitejšia a vyžaduje si kvalitnejšie materiály. Náročná je aj dodatočná povrchová úprava takejto drážky pre farebné zladenie s dekorom parkety a ochranou pred vplyvom vlhkosti.
Čítať viac
blog-img

Čo je V-drážka na podlahe?

V-drážka je estetickým doplnkom, ktorý na podlahe vytvára optický efekt robustnej masívnej podlahy a verne tak imituje vzhľad podlahy z masívneho dreva. Pri ponuke parkiet sa môžete stretnúť s prevedením drážky 2V a 4V.
Čítať viac
blog-img

Sú parkety vhodné do kúpeľne?

Na použitie do vlhkých priestorov sú špeciálne určené materiály, ktoré sú buď úplne vodeodolné (neprijímajú vodu do svojej vnútornej štruktúry), alebo materiály, ktoré vďaka špeciálnym úpravám povrchu túto vlastnosť získajú.
Čítať viac
blog-img

Na čo všetko treba dbať pri výbere správnej podlahy?

Pokiaľ nakupujete u firmy, ktorá vám chce tovar nielen predať, ale aj odborne poradiť s výberom správnej podlahy, stačí, keď budete rozhodovať o tom, či sa vám parketa páči alebo nie. Na všetko ostatné vám ochotne zodpovie predajca.
Čítať viac
blog-img

Z akých prevedení si môže zákazník vybrať, čo sa týka povrchovej úpravy?

Pokiaľ hovoríme v rámci prevedenia o povrchoch, tak pri drevených parketách sú to tradičné lakované, alebo nové olejované povrchy. Pri laminátových parketách je výber podstatne širší.
Čítať viac
blog-img

Existujú nejaké pravidlá, na základe ktorých si môžeme vybrať ten správny typ podlahy? (iné do kancelárie, do kuchyne, do detskej izby...)

Každý priestor v interiéri je charakteristický účelom využívania, na ktorý bol navrhnutý. Z hľadiska jeho používania je možné každý priestor v interiéri zadeliť do jednej z troch základných skupín priestorov -  priestory bytové, priestory nebytové a priestory priemyselné.
Čítať viac
blog-img

Farba dreva sa časom mení

Keďže prírodné drevo reaguje na svetlo tým, že časom mení svoju farbu (svetlejšie drevo skôr stmavne, tmavšie drevo bude blednúť), tak aj Vaša nová parketa nemusí vyzerať presne tak ako vzorka, na základe ktorej ste si vybrali – na čo vás určite každý lepší predajca pri predaji upozorní.
Čítať viac

Hľadáte informácie o podlahách, parketách, novinkách, špeciálnych ponukách a akciách?

20 rokov skúseností PARKETT MANN s podlahami sme zúročili do článkov o interiérových štýloch, novinkách, špeciálnych akciách aj informáciách o TOP produktoch - podlahy, parkety, lišty, podložky, príslušenstvo k podlahám.

Vyberte si tému kategórie článkov: